Creare si administrarea siteuri, bloguri, magazine online si aplicatii web

imagine In ziua de azi majoritatea afacerilor sunt prezente si online. Oricine are o afacere, are si un site web care sa-l reprezinte, care sa-i transmita mesajul. Firma AI COMSYS pune la dispozitia dumneavoastra servicii IT de web desgn, promovare web, optimizare si alte servicii web. Noi va ajutam sa creati si sa promovati mesajul care vreti sa il transmiteti in mediul online folosind ultimele tehnologii din web design, aici fiind incluse limbaje precum HTML, CSS, Javascript sau PHP.

 

De ce aveti nevoie de un site web?

Milioane de oameni au acces la internet iar site-ul dumneavoastra poate sa va faca afacerea cunoscuta acestora fara eforturi sau costuri mari. Site-ul este portofoliul afacerii dumneavoastra prin intermediul caruia transmiteti un mesaj clientilor. De asemenea prin intermediul paginii web sunteti mereu in contact cu clientii iar acestia au acces la informatii despre produsele si serviciile oferite de catre dumneavoastra 24 de ore din 24. Acestea sunt doar cateva beneficii ale detinerii unui site web.

 

De ce sa apelati la firma noastra pentru servicii web?

Exista mai multe motive pentru care sa apelati la serviciile oferite de noi. In primul rand firma noastra detine un avantaj competitiv in fata concurentei prin garantarea preturilor corect stabilite. Putem mentine costurile de creare a site-ului cat mai reduse deoarece nu exista alti intermediari care sa se implice in procesul de creare a paginii web. Noi ne ocupam exclusiv de tot incepand cu partea de planificare initiala pana la implementarea efectiva. De asemenea puteti apela cu toata increderea la firma noastra deoarece tratam fiecare proiect cu profesionalism si punem pasiune in tot ceea ce facem.

 

Ce trebuie sa faceti ca sa incepeti sa va promovati afacerea online?

In primul rand trebuie sa ne contactati si sa ne furnizati materiale web daca le aveti: poze, texte, logo etc. Daca nu le aveti nu este absolut nici o problema, o sa alegem noi grafica site-ului in locul dumneavoastra. Apoi veti primi o oferta de pret iar daca veti decide sa apealati la serviciile noastre putem incepe colaborarea. De un lucru puteti fi siguri si anume ca vom creea site-ul web exact cum va doriti dumneavoastra.

Pentru a consolida viitorul afacerii dumneavoasta nu ezitati sa apelati la serviciile noastre.

Pentru o descriere amanuntita a pachetelor de servicii IT va rugam sa accesati urmatorul link: Abonamente